Novosti

DJ KENN COLT OBJAVIO SINGL ''COME BACK TO ME'' posvećen svojoj preminuloj djevojci

srijeda, ožujka 14, 2018
Dijana Šimunić
DJ KENN COLT OBJAVIO SINGL ''COME BACK TO ME'' posvećen svojoj preminuloj djevojci

Belgijski DJ i producent Kenn Colt objavio je spot za pjesmu ''Come Back To Me'' koju je posvetio svojoj nedavno preminuloj djevojci. Zajedno sa svjetski poznatim duom Nari & Milani na emotivan se način oprostio od svoje djevojke Dominique Lousberg koja je krajem 2017. godine izgubila život u teškoj prometnoj nesreći, kojoj je prisustvovao i sam Colt. 22-godišnja Dominique Lousberg bila je nizozemski model, pjevačica i glumica, a s Coltom je bila u vezi već neko vrijeme.

https://youtu.be/VBGR8uAqPBQ

Kenn Colt ovom je suradnjom svoju tugu pretvorio u vječni tribute svojoj preminuloj djevojci, a spot sadrži niz isječaka iz njenog života i njihove ljubavne veze. Vrijeme ovog talentiranog DJ-a i glazbenog producenta tek dolazi, a najnovijim singlom to je i dokazao. Svoju karijeru započeo je sa samo 16 godina, u klubovima je počeo svirati 2012. godine, a kasnije je krenuo i na svjetske turneje. Dosad je nastupao na mnogim glazbenim festivalima elektronske glazbe diljem svijeta, a pozornicu je dijelio i s megapopularnim Davidom Guettom.

 

Foto: Screenshot iz videa "Kenn Colt x Nari & Milani - Come Back To Me (Official Video)" (https://www.youtube.com/results?search_query=come+back+to+me)
 

 

"Kenn Colt ovom je suradnjom svoju tugu pretvorio u vječni tribute svojoj preminuloj djevojci, a spot sadrži niz isječaka iz njihove ljubavne veze"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu