Novosti

Dimitri Vegas & Like Mike najavili spektakl za Sea Star Festival

Nedjelja, Svibanj 20, 2018
Dijana Šimunić
Dimitri Vegas & Like Mike najavili spektakl za Sea Star Festival

Odlične vijesti za sve posjetitelje Sea Stara! Svjetski DJ duo i jedan od najpopularnijih techno glazbenika u svijetu elektronske scene Dimitri Vegas & Like Mike dolaze na ovogodišnji Sea Star Festival. Prošlogodišnje debitantsko izdanje festivala u Umagu postiglo je sve rekorde posjećenosti, zbog čega su organizatori odlučili da se ova glazbena manifestacija nastavi i ubuduće.

Sea Star Festival održava se uskoro, a trajat će od 24. do 27. svibnja. Jedno od najvećih imena najavljenih u ovogodišnjem lineupu jesu Dimitri Vegas & Like Mike, dvojica braće Dimitri i Michael Thivaos. S glazbenom karijerom započeli su još u tinedžerskim danima, a danas su jedni od najpoznatijih DJ-eva u svijetu. Već su nekoliko godina zaredom najbolje rangirane svjetske DJ zvijezde. Jedna od takvih ljestvica je i DJ Mag top ljestvica najboljih DJ-eva u svijetu.

https://youtu.be/GGawVPg9tvE

Sigurno ih znate po njihovim megapopularnim hitovima kao što su ''Stay A While'', ''All I Need'', ''Arcade'', ''Tremor'', ''The Hum'', ''Complicated'' i mnogi drugi. Tijekom svoje bogate karijere imali su priliku surađivati s najvećim glazbenim imenima u svijetu, a David Guetta, Martin Garrix, Afrojack, Major Lazer, Calvin Harris i Ummet Ozcan samo su neki od njih. Poznavajući ovaj svestrani DJ duo ne sumnjamo da će na glavnoj pozornici Sea Star Festivala pripremiti spektakularni show za pamćenje.

 

Foto: https://www.seastarfestival.com/

"Sea Star Festiva u Umagu sve je bliže, a ono što većina fanova najviše iščekuje je megapopularni belgijski DJ dvojac Dimitri Vegas & Like Mike"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu