Novosti

Definitivno je-ULTRA se seli s Poljuda

četvrtak, lipnja 27, 2019
Saša
Definitivno je-ULTRA se seli s Poljuda

Nakon 6 nezaboravnih godina Ultra se seli s Poljuda, a lokacija i dalje ostaje Split, ali se ovaj put radi o stadionu Park mladeži.

Dogovor s gradom je postignut te je definitivno da se ovogodišnja Ultra seli na novu lokaciju –potvrdio je Joe Bašić.

Stadion Park Mladeži bit će poprište zbivanja naredne 4 godine, a veći je i prostraniji od Poljuda tako da nije nerealno za očekivati da Ultra postane jedan od najvećih festivala u Europi. Prodaja ulaznica za ovogodišnji festival (koji će se održati od 12.do 14. srpnja) nadmašuje sve rekorde, a to pokazuje i činjenica da se očekuje milijunti posjetitelj.

Otvaramo novo poglavlje festivala ULTRA Europe koji će i u narednim godinama nastaviti generirati brojne pozitivne promjene u glazbenoj industriji, hrvatskom turizmu i gospodarstvu - stoji u priopćenju Joea Bašića, direktora tvrtke MPG Live, službenog organizatora festivala ULTRA Europe. 

Podsjetimo se još jednom fantastičnog line upa koji nas očekuje: Swedish House MafiaAbove & BeyondAdam BeyerAfrojackAlessoArmin van BuurenCarl CoxThe ChainsmokersDavid GuettaDJ SnakeDubfireJamie JonesJoseph CapriatiMaceo PlexMarco CarolaGud VibrationsRezzRichie HawtinSasha & Nic FanciulliSteve Aoki i Tchami X Malaa, Art DepartmentCheat CodesJeffret SuttoriusLost KingsNicky RomeroPatrice Baumel i Sunnery James & Ryan Marciano.

 

Foto: https://dalmatinskiportal.hr/zivot/ultra-europe-na-stadionu-park-mladezi/47588

"Ove se godine očekuje milijunti posjetitelj čime je ULTRA Europe još jedan korak bliže tome da postane jedan od najvećih europskih festivala"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu