Novosti

DAN 2 – ROBIN SCHULZ I OSTALA EKIPA ZAPALILI UMAG!

Subota, Svibanj 26, 2018
Dijana Šimunić
DAN 2 – ROBIN SCHULZ I OSTALA EKIPA ZAPALILI UMAG!

Drugi dan Sea Star Festivala u Umagu nije mogao proći bolje – tisuće ljudi do jutra je s oduševljenjem i ogromnim zanosom plesalo uz najveće hitove svjetskih hitmakera Robina Schulza, Paula van Dyka i Filatova & Karasa, čiji su nastupi bili broj jedan najavljenih za drugi dan programa.

Miljenik publike i jedan od najuspješnijih DJ-eva u svijetu, Robin Schulz bio je ime od kojeg se od samog otkrivanja lineupa za festival najviše očekivalo. Poznat po svojim vrhunskim live izvedbama, talentirani Nijemac ni ovaj put nije razočarao svoju publiku ni okupljene fanove kojima je priuštio više od dva sata najluđeg provoda uz njegove najveće tehno i trance hitove.

Atmosferu su, osim već spomenutih izvođača i miljenika publike, užarenom držala mnoga druga glazbena imena poput Nipplepeoplea, Sajsi MC, Senidah, kao i domaćih zabavljača Ede Maajke, Kreše Bengalke i legendarnih splitskih Dječaka. Ne smijemo zaboraviti spomenuti ni domaće dečke i hip-hopere Generala Wooa i Targeta koji čine vrhunski dvojac Tram 11.

Bogat program usput se odvijao i na Cinema Stafeu gdje su se prikazivali odabrani nastupi s Exit festivala, glavnog organizatora Sea Star Festivala. Okupljeni fanovi mogli su se prisjetiti legendarnih nastupa Cleana Bandita i Manua Chaoa iz 2015., Nine Kraviz iz 2016. i Hot Since 82-a iz 2017. godine.

Atmosfera na užarenim pozornicama i podiju nije se spuštala do ranog jutra, a oduševljeni fanovi samo mogu jedva čekati što im Sea Star donosi sutra.

 

Foto: https://www.seastarfestival.com/

"Drugi dan festivala posebno je obilježila bogata hip hop postava – Tram 11, Edo Maajka & Band, Sajsi MC, Senidah, Kreško Bengalka i Dječaci"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu