Novosti

DAN 1 - I SLUŽBENO POČEO SEA STAR FESTIVAL U UMAGU

četvrtak, svibnja 24, 2018
Dijana Šimunić
DAN 1 - I SLUŽBENO POČEO SEA STAR FESTIVAL U UMAGU

Čarobna laguna kompleksa Stella Maris okupila je fanove iz Hrvatske, ali i ostatka svijeta, a sve to zbog jednog razloga - još jednog Sea Star Festivala. Tulumom dobrodošlice i službeno je počeo, sad već drugi po redu, Sea Star Festival u Umagu. U organizaciji velikog i jednog od najposjećenijih festivala u Europi, Exit festivala, već prvog dana glazbeni izvođači svojim su nastupima oduševili sve okupljene fanove i obožavatelje dobre glazbe.

Na danu zagrijavanja, između ostalih, nastupili su 207, Bizzo, DJ Gaby, DJ Sesha, DJ Tender, MC Choma, Mighty Allen, Pill Jackson i Samba Show & Tito. Ludnica je započela već kod dolaska prvog DJ-a dana Pilla Jacksona.

Već i prije samog službenog početka programa, u zraku se moglo osjetiti iščekivanje okupljenih fanova i turista. Organizatori su najavili najspektakularnije izdanje Sea Stara dosad, što su velika posjećenost i nevjerojatna potražnja za ulaznicama samo potvrdile. Za festival koji će ove godine trajati od 24. do 27. svibnja najavljeno je preko 80 imena vrhunskih, svjetski poznatih izvođača, producenata i glazbenika.

Iako se najveća posjećenost očekuje tek sutra kada na glavnu pozornicu dolaze miljenici publike - Dj-evi Robin Schulz i Paul van Dyk, sam početak festivala nije nimalo razočarao. Ugodne vibracije i opuštajuća atmosfera samo su uvod u još jedan spektakularni provod u Umagu. 

 

Foto: https://www.seastarfestival.com/

"Na prvom danu festivala nastupili su 207, Bizzo, DJ Gaby, DJ Sesha, DJ Tender, MC Choma, Mighty Allen, Pill Jackson i Samba Show & Tito"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu