Novosti

Calvin Harris i Dua Lipa objavili spot za novu pjesmu ''One Kiss''

Petak, Svibanj 11, 2018
Dijana Šimunić
Calvin Harris i Dua Lipa objavili spot za novu pjesmu ''One Kiss''

Calvin Harris i Dua Lipa objavili su spot za nedavno izdanu pjesmu pod nazivom ''One Kiss''. Ovaj singl njihova je prva zajednička suradnja koja je oduševila fanove diljem svijeta.

Calvin Harris tijekom svoje karijere surađivao je s mnogim poznatim imenima svjetske glazbene scene, a Pharrell Williams, Katy Perry, Ellie Goulding, Disciples, Example, Florence Welch, John Newman, Rihanna, Alesso i Ne-Yo samo su neki od njih. Za posljednju suradnju izabrao je mladu glazbenu nadu pod imenom Dua Lipa – glazbenicu koja je u nešto manje od godinu dana postala jedna od najpopularnijih pop zvijezda u svijetu.

Mlada pjevačica kosovskih korijena u glazbenom se svijetu proslavila lani, i to pjesmom ''New Rules'' koja ju je dovela na sam vrh svjetskih top ljestvica. Kasnije je izdala i singl ''IDGAF'' koji je samo potvrdio uspjeh ove mlade glazbene zvijezde. Suradnja s Calvinom Harrisom pokazala se kao odličan izbor, a to potvrđuje i njihov singl koji označava idealnu kombinaciju elektonskog i pop glazbenog stila.

https://youtu.be/DkeiKbqa02g                                                       

U samo nekoliko dana koliko se spot nalazi na stranicama Youtubea već je skupio preko 24 milijuna pregleda.

 

Foto: Preuzeto s https://www.dualipa.com/

"Dua Lipa jedna je od novijih imena svjetske glazbene scene, a ovo je prvi put da surađuje s megapopularnim Calvinom Harrisom"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu