Novosti

Brojimo sitno: U pulsku Arenu stiže svjetski DJ broj 1- Martin Garrix

Utorak, Kolovoz 14, 2018
Laura Tešić
Brojimo sitno: U pulsku Arenu stiže svjetski DJ broj 1- Martin Garrix

Za samo osam dana ljubitelji elektronske glazbe moći će uživati u nastupu talentiranog nizozemskog DJ-a, producenta i glazbenika najuspješnijeg po singlu “Animals” koji je dosegao vrhove glazbenih ljestvica u više od deset zemalja. Pjesma je dospjela na 1. mjesto u Belgiji i Velikoj Britaniji dok je u Irskoj dospjela na 3. mjesto. Njegov talent i karizmu potvrdio je i britanski časopis za elektronsku glazbu, DJ Mag proglasivši ga najboljim DJ-em 2016. i 2017. godine.

Trenutačni ljetni hit Ocean nastao u suradnji s Khalidom izbačen 14. lipnja ostvario je preko 107 milijuna pregleda na Youtubu, a prije samo dva tjedna na Youtubu osvanuo je High On Life koji broji 11 milijuna pregleda. Kolika je popularnost ovog 22-godišnjeg mladića govori i podatak da ukupan broj njegovih Youtube pregleda iznosi preko četiri milijarde.

Za sve prave fanove u ožujku ove godine izašao je dokumentarni film pod nazivom “What We Started“ di se prikazuje uspjeh i glazbeni počeci Garrixa i Carla Coxa. Osim u kinima, dokumentarac je dostupan i na Netflixu, a od lipnja i na drugim video streaming platformama.

Martin Garrix i nedavno preminuli DJ Avicii bili su veliki prijatelji i suradnici, a Garrix nikada nije skrivao kako je Avicii imao veliki utjecaj na njega kao umjetnika i osobu. U zajedničkoj suradnji nastali su njihovi veliki hitovi poput Hold On Never Leave, Waiting For Love.

Publika u Puli može očekivati neke od najvećih hitova kao što su Animals, Forbidden Voices, Oops. Neki njegovi hitovi nastali su u suradnji i s drugim zvijezdama današnjice poput, Dua Lipa- Scared To Be Lonely, Bebe Rexha- In the Name of Love, User- Don't Look Down, Troye Sivan- There For You, Tiesto- The Only Way Is Up i mnogi drugi.

Legenda elektronske glazbe održat će svoj nastup u pulskoj Areni 22. kolovoza.

 

Foto: Preuzeto s https://djmag.com/news/martin-garrix-show-season-2-episode-7-watch

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu