Novosti

Britanski duo Hurts najveće ime Sea Star Festivala u Umagu

subota, svibnja 19, 2018
Dijana Šimunić
Britanski duo Hurts najveće ime Sea Star Festivala u Umagu

Ovogodišnji, drugi po redu, Sea Star Festival samo što nije počeo, a jedno od najvećih imena najavljenih za ludi provod u Umagu jesu i Hurts – britanski megapopularni duo koji čine frontmen Theo Hutchcraft i klavijaturist Adam Anderson.

Ovaj energični duo u svijet glazbe ušao je još davne 2009. godine, a samo godinu kasnije njihov je prvi debitantski album pod nazivom Happiness rasprodan u dva milijuna primjeraka u Velikoj Britaniji, ali i ostatku svijeta. Svoju su popularnost postigli zahvaljujući megahitu ''Wonderful Life'' koji je obilježio početak njihove zavidne karijere po kakvoj su poznati danas. Singl je također bio na samom vrhu mnogih glazbenih top ljestvica širom svijeta.

Samo godinu dana kasnije, 2011. godine osvojili su prestižnu nagradu za najbolji novi bend. Osim njihovogprvog  singla ''Wonderful Life'', ovaj fantastični dvojac izdao je i mnoge druge uspješnice od kojih su samo neke ''Somebody To Die For'', ''Wings'', ''Better Than Love'', ''Miracles'', ''Beautiful Ones'' i ''Stay''.

https://youtu.be/1nP3XB7hrFo

Popularna britanska grupa dosad je snimila četiri albuma - Happiness (2010.), Exile (2013.), Surrender (2015.) i najnoviji album Desire (2017.).

 

Foto: https://www.seastarfestival.com/

"Britanski dvojac Hurts uvijek je rado viđen gost na pozornicama diljem svijeta, pa nije ni čudno da su jedno od najvećih imena glazbene scene. Ovaj put nastupit će na Sea Star Festivalu - omiljenom glazbenom festivalu na našim prostorima"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu