Novosti

Bliži se početak Fresh Island festivala: na Zrće dolaze najpoznatija hip-hop i r’n’b imena današnjice!

srijeda, lipnja 27, 2018
Laura Tešić
Bliži se početak Fresh Island festivala: na Zrće dolaze najpoznatija hip-hop i r’n’b imena današnjice!

Otok Pag uskoro će na tjedan dana postati svjetska prijestolnica ljubitelja hip hop glazbe. Sedmo po redu izdanje Fresh Island festivala održat će se od 10. do 12. srpnja na čak dvije pozornice, a festivalski program započet će sa Welcome Partyijem u klubu Cocomo 7. srpnja. Festival će započeti ranije u svrhu povećanja ostanka posjetitelja na destinaciji otoka. Brojna poznata imena poput Snoop Dogga, Rick Rossa,Sean Paula, Chris Browna nastupala su prijašnjih godina na festivalu.

Nakon dvije godine na pozornicu festivala ponovno se vraća slavni reper i tekstopisac Wiz Kalifa poznat po svojim hitovima kao što su Young, Wild & Free i See You Again. Wiz-u će društvo na plaži Zrće praviti PartyNextDoor kojem je ovo prvi nastup u Hrvatskoj. Kanadska R’n’B senzacija član je Drakeove izdavačke kuće i pisac brojnih hitova kao sto su Wild Thoughts – Dj Khaled feat. Rihanna, Work – Rihanna. Publika će ove godine imati priliku uživati u nastupu Lil Pumpa, vlasnika jednog od najvećih prošlogodišnjih hitova Gucci Gang. Mladi američki reper Vince Staples zajedno sa Ty Dolla $ignom otvorit će festival u sklopu zasebnog koncertnog događaja Zero Day.

Ove godine najavljeni su i secret partiji kao i pop–up barber shopovi u kojima će posjetitelji moći iskusiti frizure kakve imaju neki od njhovih omiljenih izvođača.Iz organizacije kažu kako ovo nije čitavi lineup te da publiku očekuje još veliki broj iznenađenja!

 

FOto: Preuzeto s https://fresh-island.org

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu