Novosti

Bliži nam se Tomorrowland!

ponedjeljak, travnja 29, 2019
Saša
Bliži nam se Tomorrowland!

Nakon što je ovog ožujka završio prvi zimski Tomorrowland koji je bio smješten u francuskim Alpama, slijede nam pripreme za onaj veliki ljetni između 19. i 28. srpnja u Belgiji.

Velika su očekivanja od ovogodišnjeg 15.izdanja festivala, što jer su organizatori najavili povratak jedne od omiljenih tema festivala „The Book of Wisdom“, što jer je pokrenut i službeni festivalski radio „One World Radio“ kojeg možete slušati 0/24.

Line up je već poznat, a nastupit će: Eric Prydz, Tiga, Martin Garrix, Bebe Rexha, Steve Aoki, Carl Cox, The Chainsmokers, Armin van Buuren i mnogi drugi.

Ovaj najpoznatiji i najveći festival dance i techno glazbe u svijetu svoje je prvo izdanje doživio 2005. , a tradicionalno se održava svake godine posljednjeg vikenda u srpnju. Mnogi ne znaju da je ovaj megalomanski event imao ne tako slavne početke započevši svoj razvoj kao skromni event na livadi pored belgijskog gradića Bloom. Svi znamo da su danas karte za Tomorrowland kao suho zlato, a u samim počecima dijeljene su čak i besplatno. Festival od svojih početaka bilježi brojne lijepe trenutke i priznanja. Na njemu je Armin van Buuren pustio suzu zbog rođenja sina, a priznanje festivalu je stiglo čak i od  Ban Ki-moona koji je ustvrdio da je Tomorrowland mnogo više od običnog festivala te da UN podržavaju njegovo nastojanja na promicanju ljudskog dostojanstva, ravnopravnosti i solidarnosti.

Svaki festival mora početi od nečega, ali Tomorrowland se u 15 godina postojanja doveo do neprepoznatljivosti i do više nego impozantnih razmjera i imena. Ako se osvrnemo na 2005. Teško je uopće vjerovati da je to isti festival, ali to samo dokazuje koliko cijeli tim okupljen oko festivala bio uspješan i predan misiji.

Kako je cijela priča izgledala prve godine, pogledajte u videu!

"Line up je već poznat, a nastupit će: Eric Prydz, Tiga, Martin Garrix, Bebe Rexha, Steve Aoki, Carl Cox, The Chainsmokers, Armin van Buuren i mnogi drugi."

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu