Novosti

Beyonce & JAY-Z - milijuni nakon turneje

Srijeda, Listopad 24, 2018
Tomislav Šušić
Beyonce & JAY-Z - milijuni nakon turneje

Jednostavno ovaj bračni par ne zna za poraze

Na sam spomen Jay Z i Beyonce, malo tko prvo da pomisli na pojmove poput brak, supružnici, ljubav, obitelj, već nekako prije uz njih dvoje idu pojmovi poput "novac - industrija - novac - glazba - novac...".

Naime, njih dvoje osim što su u braku koji je već nekoliko puta skoro završio zbog preljuba slavnog repera i mnogih drugih njima očito nebitnih sitnica, očito su prejako vezani "glazbenom industrijom" tako i onim što kroz tu industriju dolazi, a to je novac! O tome najbolje govori i nevjerojatna zarada nakon njihove posljednje turneje ili kako je sama Beoynce rekla "ovo je maraton, a ne sprint".

Ako ćemo ići baš u detalje, na posljednjoj turneji "On the Run II" rasprodali su sve najavljene koncerte, prodali su u brojkicu 2,1 milijun ulaznica, i nakon svega nadogradili svoj kućni budžet sa preko 250 milijuna dolara! Da li je to prije ili nakon plaćenog poreza kao da je bitno. Milijuni su u pitanju, a njima ih definitinvo ne nedostaje, štoviše, brojke samo rastu i rastu. Ali svakako nužno je spomenuti da ipak od svega toga nebi bilo ništa da nije u pitanju talent u glazbenom smislu. Sve su začinili epskom premijerom njihova hita "Apeshit" koji su izveli u Francuskoj!

 

Fotka skinuta sa - billboard.com

""

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu