Novosti

Beyonce i Jay-Z najavili zajedničku svjetsku turneju

srijeda, ožujka 21, 2018
Dijana Šimunić
Beyonce i Jay-Z najavili zajedničku svjetsku turneju

Beyonce i Jay-Z najavili su zajedničku svjetsku turneju koja će trajati od lipnja do listopada ove godine, a time su ujedno i potvrđene prošlogodišnje glasine u kojima se govorilo da bi uskoro mogli nastupiti zajedno. Promotivna turneja ''On The Run 2'' obuhvatit će ukupno 36 gradova, od njih 15 u Europi i 21 u Sjevernoj Americi. Prvi nastup i službeno otvorenje turneje bit će 6. lipnja u Cardiffu u Walesu.

Ovo je već druga zajednička turneja slavnog para. Prvu turneju Beyonce i Jay-Z imali su još 2014. godine, a krajem 2016. Jay-Z se pojavio na završnom koncertu Beyonceine turneje ''Lemonade''. Promotivni video turneje već je izašao, a objavila ga je sama Beyonce na svojoj službenoj Facebook stranici. Najavljena turneja oduševila je obožavatelje diljem svijeta, a promotivni teaser prikazuje slavni par uz pjesmu Altona Ellisa ''I'm Still In Love With You'' u pozadini.

https://youtu.be/0adlVWCWzpM

Zajednička turneja mogla bi biti potvrda da je s odnosima slavnog para sve u redu. Naime, već se duže vrijeme govori o njihovim problemima u braku i mogućem razvodu, a nagađalo se da je Beyonce o tome napisala i nekoliko pjesama. Ulaznice za turneju ''On The Run 2'' u prodaji su od 19. ožujka, a mnoge od njih već su rasprodane.

 

Foto: Preuzeto s www.billboard.com

"Ovo je već druga zajednička turneja slavnog para. Prvu turneju Beyonce i Jay-Z imali su još 2014. godine, a krajem 2016. Jay-Z se pojavio na završnom koncertu Beyonceine turneje"

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu