Novosti

7. Ultra Europe festival

Ponedjeljak, Lipanj 10, 2019
Saša
7. Ultra Europe festival

Gdje u regiji možemo na istom mjestu i na istom festivalu čuti Davida Guettu, Steve Aokija, Armina Van Buurena, Carla Coxa i Afro Jacka? Odgovor je naravno u najlipšem gradu Splitu!

Sve su to DJi kojima je Ultra Europe nezaobilazna destinacija i koje upravo na Poljud dolaze slušati partijaneri iz čitavog svijeta. Kada kažemo čitavog, mislimo to doslovno. Iako vjerojatno već svi znate, ne smijemo zaboraviti spomenuti i vijest o kojoj pišu svi svjetski mediji, a to je povratak švedske house grupe Swedish House Mafia koju čine Axwell, Sebastian Ingrosso i Steve Angello. Naravno, taj će se povratak dogoditi upravo na Poljudu!

Znamo da brojka 7 u brojnim civilizacijama označava savršen i sretan broj pa tako i 7. po redu Ultra na Poljud donosi spektakularne vijesti! Osim povratka jednog od najpopularnijih sastava današnjice, ljubitelje Ultre razveselit će i potpuno nova pozornica „Worldwide Stage“ kao i brojna druga „osvježenja“.

Na novoj će pozornici sreću iskušati i Ivan Dečak i grupa Vatra koji, iako najpoznatiji kao rockeri, uspješno plivaju i vodama elektronske glazbe.

Dakle, plan za ljeto je sljedeći:

 Prva destinacija je Split, Opening party počinje 11.7. u Hemingwayu , a potom tri dana partijamo na jednom jedinom Poljudu. Ako i vama nikada dosta partijanja onda pravac na Brač i najljepša plaža Zlatni rat gdje će se 15.7. održati Regatta party. Nakon Regatta partija nema odmora jer krećemo dalje i to na predivni otok Hvar koji je spoj kulture, povijesti, mora, gastronomije i luksuza. Na Hvaru će se 16.7. održati popularni Ultra Beach, a navečer nam slijedi RESISTANCE u Carpe Diem Beach klubu. Ok, sada kad smo se pošteno zabavili moramo čitavu priču nekako zaokružiti pa ćemo se direktno s najsunčanijeg otoka zaputiti na Vis gdje se 17.7. održava Closing party.

Detaljne informacije možete pronaći na službenoj stranici festivala .

 

Foto: https://ultraeurope.com/

"Ultra obuhvaća četiri grada i 7 dana. Split 11.7.-14.7. Brač 15.7. Hvar 16.7. Vis 17.7."

Posljednje novosti

CRO Music TV Pretplata

Ukoliko ostavite Vašu e-mail adresu, biti ćete informirani o vašim najdražim tv emisijama i događajima.

PRATI NAS
Idi na Naslovnicu